Bra att det fungerar

Det är viktigt att saker och ting fungerar i ett samhälle och vi har det bra at vi har så många saker som fungerar så bra här i Sverige och det ska vi vara glada för.
Vi har bra vatten och avlopp i stockholm och det är ju inte bara där utan på dom flesta ställen i landet så fungerar det ju som det ska.
Och det är ju skönt att det finns dom som jobbar med det hela dagarna så att det fungerar som det bör. Och det är ju sånt som man lätt tar för givet att det ska fungera, och det blir ju väldigt jobbigt om det inte fungerar.

Undrar om det är kul att jobba med det ?

Ja undra om det är något som man kanske skulle vilja börja jobba med? Det finns ju så många olika jobb som man skulle kunna jobba med och det är ju kul att pröva på olika saker och olika typer av jobb. Det är ju så spännande att få pröva på nya saker.
Jag skulle vilja prova på en hel del olika typer av jobb, ja jag tror att det skulle var vördigt nyttigt och man skulle nog uppskatta fler saker då. Som det är med vatten och avlopp något som vi tar för givet fungerar. Om man då skulle få pröva på och jobba med det så skulle man nog uppskatta det ännu mer och det vore ju jätte kul. Och om man fick göra det med lite olika typer av jobb i olika grenar, det tror jag skulle vara väldigt nyttigt.
Vore bra om man fick göra det innan man ska välja gymnasium så att man får prova på något nytt och spännande och då få reda på om det är något som skulle passa. Tror det skulle vara en bra ide.